Dani Oțil este istorie! Mihaela Rădulescu recunoaște că are o relație cu Felix Baumgartner? Prima reacție a divei

381
Dani Oțil este istorie! Mihaela Rădulescu recunoaște că are o relație cu Felix Baumgartner? Prima reacție a divei - felixbaumgartner1e1414409009570-1416834565.jpg
Despre Mihaela Rădulescu agenția foto Getty a scris că ar fi într-o relație cu amatorul de sporturi extreme Felix Baumgartner, cel care a sărit spectaculos, acum doi ani, din stratosferă. Vedeta TV nu a comentat în niciun fel zvonurile până acum.

Mihalea Rădulescu a scris, azi, un mesaj din care se poate deduce că, într-adevăr, între ea și Felix Baumgartner este mai mult decât o relație de amiciție. Textul este formulat ca și cum ar fi un răspuns la numărul mare de întrebări pe care prietenii "virtuali" i le-ar fi pus, pe Facebook, legate de noua ei idilă. Mai mult, la finalul mesajului, Mihaela Rădulescu n-a uitat să adauge și un element care ne duce cu gândul la Felix. "Da. Și dacă nu mai aveți alte întrebări, putem să ne vedem, fiecare, mai departe, de viețile noastre? Încredere în voi și iubire - cu aceste două elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem", a scris Mihaela Rădulescu, pe contul ei de Facebook, scrie spynews.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 August 2014
Stire din Monden : Mihaela Rădulescu, în doliu
Pagina a fost generata in 1.715 secunde