O nouă despărțire în showbiz: Are de o săptămână o nouă relație

221
O nouă despărțire în showbiz: Are de o săptămână o nouă relație - doinitaoanceaingeripierdutie1376-1416834700.jpg
De curând, Lora (32 de ani) a făcut unele precizări despre presupusa relația pe care s-a zvonit că ar avea-o cu managerul ei, fostul iubit al Doiniței Oancea (31 de ani). Practic, aceasta e dovada clară că bruneta s-a despărțit de iubit, după o relație de șase ani.

Lora a publicat, pe contul personal de Facebook, un mesaj în care vorbește deschis despre relația pe care ar avea-o cu impresarul ei. "Este pentru prima dată când chiar simt nevoia să declar că nu am nicio relație care să depășească limitele prieteniei și fac asta și pentru liniștea managerului meu, care are de o săptămână o nouă relație și îmi doresc să nu se strice din cauza presei care ne tot cuplează, că, na, suntem foarte mult timp împreună prin natura job-ului și a prieteniei. Și uite așa, ni s-a mai stricat o seară frumoasă și liniștită. Nu mă doare de mine, dar mă doare dacă văd că oamenii din jurul meu, la care țin, ar putea avea de suferit. Încerc să îmi păstrez firea și să dau explicații în cel mai civilizat mod, chiar dacă pe dinăuntru urlu «Ce vreți de la viața mea și care-i treaba voastră cu cine și de ce și de când?!»", a scris Lora, pe rețeaua de socializare.

Astfel, spusele Lorei reprezintă dovada că Doinița Oancea nu se mai iubește cu Ionuț Ghenu, deși actrița a negat acest lucru, susținând doar că au niște probleme în cuplu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de șase ani, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Lora, despre viața de după divorț
Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 1.5987 secunde