"Sunt convinsă că bărbatul potrivit e undeva..."

195
Lora și Dan Badea formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă mariajul lor a luat sfârșit. Fără ceartă, cei doi s-au despărțit liniștit, ca doi oameni maturi.

Lora a declarat de mai multe ori că mesajele de încurajare nu-și au neapărat rostul, întrucât nu a căzut în vreo depresie după divorț, ci și-a asumat decizia, iar acum privește spre viitor. Cântăreața visează, deja, cu ochii deschiși la familia pe care și-o va întemeia și la casa pe care și-o va cumpăra și spune că de-abia așteaptă să întâlnească bărbatul cu care va fi cel mai bine să aibă copii. Lora a mai sugerat că n-a considerat că fostul soț, Dan Badea, ar fi fost potrivit pentru a fi tatăl copiilor ei.

"E o schimbare și orice schimbare este obositoare, pentru că nu știi ce se va întâmpla. E o decizie luată în mult timp și ne comportam ca doi oameni despărțiți de ceva vreme", a dezvăluit Lora, pentru emisiunea "Star matinal", de la Antena Stars. Acum se concentrează la alte planuri. "Îmi doresc foarte mult o căsuță pe pământ. Îmi văd deja copiii jucându-se. Îmi doresc copil și mâine, dar aș vrea să crească alături de ambii părinți, că știu cât de greu a fost pentru mama cu mine și fratele meu. Sunt convinsă că bărbatul potrivit e undeva și o să-mi văd copiii în ochii lui. Cu Dan nu s-a întâmplat așa, dar asta nu înseamnă că nu va fi tată", a adăugat cântăreața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 3.4696 secunde