Au divorțat și ... nu prea. Ce mesaj a primit Lora de la fostul soț

558
2
Au divorțat și ... nu prea. Ce mesaj a primit Lora de la fostul soț - img16061-1414492038.jpg
După ce s-au separat amiabil și au declarat cu zâmbetul pe buze că vor rămâne prieteni toată viața, solista și fostul ei soț recunosc acum că lucrurile nu stau chiar așa. Mai exact, Dan Badea a fost cel care a spart gheața și a mărturisit, public, că o iubește nebunește pe care i-a fost soție timp de doi ani.

La un moment dat, actorul de stand-up comedy i-a trimis lui Dan Capatos un mesaj pe care l-a rugat să îl citească cu voce tare.

«Mi-a scris Dan Badea un mesaj. Mi-a spus așa: "Spune-i Lorei că a fost și va rămâne singura și unica mea iubire"», este SMS-ul trimis de acesta.

Când a auzit declarația publică, Lora s-a emoționat vizibil, dar a încercat să nu lase să se vadă acest lucru. "Dacă sentimentele ar avea butoane...", a spus ea, lăsând să se înțeleagă că nu poate trece peste anumite lucruri care s-au întâmplat între ei și care, probabil, au dus la despărțirea lor.

Lora și Dan Badea au divorțat în urmă cu două săptămâni, pe 13 octombrie, la notar. Ei s-au căsătorit în vara lui 2012, după doi ani de relație, scrie click.ro.

Comentează știrea

nicu
29 octombrie 2014
afaceri

Vreti sa obtineti un venit suplimentar lucrand online cateva ore pe zi? Pentru detalii, trimiteti textul "info" la adresa de email: [email protected]

roshul
31 martie 2015
denunt

divorturi duceti-va la bifa la fabrica de biscuiti la danubiana unde pe toate femeile din fabricah le .... nicu grasu de la nishei si alte tipe - e actor porno . unele prostitutie . le parcheaza cu maxii taxii direct la scarah .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8807 secunde