Constantin Iosef vorbește despre divorț: Eu nu consider că am fost însurat cu Teo!

648
Constantin Iosef vorbește despre divorț: Eu nu consider că am fost însurat cu Teo! - teotrandafirconstantiniosefdespa-1411901347.jpg
A divorțat de Teo la sfârșitul anului 2012 și, de atunci, fostul soț al vedetei a evitat să discute despre acest eveniment neplăcut din viața sa. Acum însă, Constantin Iosef a decis să dea cărțile pe față și face dezvăluiri-șoc despre căsnicia lui cu vedeta TV, dar și despre relația pe care o au în prezent.

Contactat de Libertatea, bărbatul, care până acum a refuzat să dea și cel mai mic detaliu despre căsnicia de numai șase luni cu vedeta TV, a mărturisit, în premieră, că, practic, fosta soție a fost cea care l-a ajutat să-și regăsească fericirea în brațele actualei partenere.

"Teo a fost persoana nepotrivită, dar providențială. În urma căsătoriei amândoi am avut de câștigat. Ea s-a întors în televiziune, așa cum și-a dorit, iar eu, datorită ei, am regăsit- o, după 20 de ani, pe Manuela, marea mea dragoste. M-am reîntâlnit cu ea după divorț, în momentul în care prietenii noștri comuni au pus-o la curent cu ce mi se întâmplase. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum că din cauza ei m-am despărțit de Teo. Eu și Teo nu ne potriveam, eram total diferiți, ne certam de fiecare dată când ieșeam în oraș, pentru că aveam percepții diferite", a mărturisit Constantin Iosef pentru Libertatea.

Fostul rugbist a făcut și o destăinuire-șoc, și anume că el se răzgândise în privința însurătorii cu doar o săptămână înainte de nuntă: "Mi-am dat seama de atunci că nu-i bine să fac acest pas și, cu o săptămână înainte, am plecat de acasă. Până la urmă, am cedat și din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea, dar și pentru că am zis că poate o să ajungem să ne cunoaștem mai bine și o să ne înțelegem. Din acest motiv, am întârziat să depunem actele la primărie câteva zile. Pot spune însă că eu nu simt că am fost însurat, nu consider că aceea a fost o căsătorie, eu nu eram acolo. Teo știa dinainte de nuntă că nimic nu era în regulă", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Fun : Femeile și silueta
Pagina a fost generata in 2.4786 secunde