"Antonio îmi trezește senzații pe care nu le-am mai trăit vreodată"

230
Despre Teo Trandafir și colaboratorul ei de la "Teo Show", bucătarul Antoni Passarelli, s-a spus că ar avea o relație. Chiar dacă nici nu recunosc, dar nici nu neagă, cei doi au vorbit deschis despre acest subiect.

După ce a aflat că toată lumea pariază că ar fi împreună, Teo a spus: "Nu cred – și presupun că Antonio va spune același lucru – că este treaba cuiva ce face altcineva atâta vreme cât nu deranjează pe nimeni. Nu cred că ofensăm sau deranjăm pe cineva. Dacă este, însă, obligatoriu să dăm o explicație, aveți cuvântul meu de onoare că din acel punct de vedere nu s-a întâmplat absolut nimic niciodată. Însă dacă se va întâmpla ceva vreodată, ai din nou cuvântul meu de onoare că nu voi da fuga la prima redacție ca s-o vând pe o sută de dolari".

Cât despre legătura ei cu bucătarul, Teo a punctat pentru okmagazine.ro: "Eu, personal, n-am spus asta, pentru că nu suntem doar buni amici. Eu n-am spus că nu-l iubesc pe Antonio. Eu n-am spus că nu-l admir, eu n-am spus nicio secundă că nu-mi doresc foarte tare să-l ascult cu orele, că nu-l respect extraordinar de tare, că nu prețuiesc fiecare minut petrecut alături de el, că n-am învățat o mulțime de lucruri și că nu-mi trezește o mulțime de senzații pe care nu le-am mai trăit vreodată".

Cât despre faptul că este nevoit să gătească printre fete în bikini, bucătarul a spus: "Am ochi numai pentru Teo!", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.314 secunde