CONCURS. Cuget Liber te trimite la MARATONUL DE STAND-UP COMEDY!

622
1
CONCURS. Cuget Liber te trimite la MARATONUL DE STAND-UP COMEDY! - maratonfeaturedweb-1350514254.jpg
Cuget Liber și Artitude îți oferă ocazia de a câștiga o invitație de două persoane la Maratonul de Stand-up Comedy, Men in Black! Forțele speciale ale comediei pornesc în misiunea toamnei.

Dacă anul trecut, comedianții au parodiat ipostaze "maneliste" în cadrul "Maratonului de aur", anul acesta este rândul "comedianților în negru" să porneasca la drum cu Maratonul "Men in Black" - 4 ore de comedie adevărată, 8 comedianți de top – Bordea, Costel, Dan Badea, Vio, Sorin, Sergiu, Micutzu și Natanticu. "Men in black", cel mai elegant maraton de stand-up comedy, are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, duminică, 28 octombrie, de la ora 19.30.

Poți să mergi și tu la maraton cu una dintre cele două invitații pe care le-am pus la bătaie pentru acest concurs. Da, vom avea 2 câștigători! Singura condiție pentru a câștiga este să ne faci să râdem cu gura până la urechi. Iată cum:

Intră pe pagina de Facebook a Cuget Liber la postarea de concurs (Click AICI pentru a ajunge direct la postare) și scrie-ne UN BANC. Fii cât mai original pentru că departajarea se va face prin jurizare! Așadar, vor câștiga cele mai tari bancuri.

Ultima zi de concurs este joi, 25 octombrie, până în ora 23.00. Câștigătorii vor fi vor fi anunțați în cursul zilei de vineri, 26 octombrie pe www.cugetliber.ro și pe pagina de Facebook a Cuget Liber și vor primi detaliile pentru a afla cum vor intra în posesia premiului.

FOARTE IMPORTANT! (Citește cu atenție)
  • Dacă la contul tău de Facebook nu folosești numele întreg sau pe cel real, la sfârșitul bancului semnează-te cu NUMELE și PRENUMELE reale.
  • Concursul se desfășoară exclusiv pe Facebook, la postarea creată în acest scop.
  • Dacă bancul tău conține un limbaj explicit (aspect pe care nu îl încurajăm), atunci va trebui să cenzurezi cuvintele respective.
  • Un utilizator nu poate posta mai mult de un banc pe toată perioada de desfășurare a concursului.
  • Nu se va accepta nicio altă formă comentariu în afara cerințelor din concurs. Pentru nelămuriri vă rugăm să ne scrieți un mesaj pe Facebook sau să ne contactați pe [email protected]
  • Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte






Comentează știrea

Mihai
25 octombrie 2012
Stand-up comedy

Cat costa biletul? :D

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9498 secunde