CONCURS Câștigă o invitație de 2 persoane la piesa FLIRT!

404
CONCURS Câștigă o invitație de 2 persoane la piesa FLIRT! - teatruflirt-1349942833.jpg
Cuget Liber te scoate la teatru! Câștigă o invitație de două persoane la piesa "Flirt", cu Mihai Baranga și Andreea Duță, ce se va juca duminică, 14 octombrie, în clubul Phoenix.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe pagina noastră de Facebook, să ne dai un LIKE și să lași un comentariu la postarea de concurs în care să ne spui un mod original de a flirta! CLICK AICI PENTRU A TE DUCE DIRECT LA POSTARE



Strânge cât mai multe LIKE-uri la comentariul tău până vineri, 12 octombrie, ora 00.00. Intră sâmbătă pe cugetliber.ro pentru a vedea dacă ai câștigat și trimite un e-mail cu datele tale la [email protected] (numele și prenumele din buletin plus un număr de telefon)

Piesa este inspirată din cornul abundenței literaturii motivaționale și ca nevoie de contrabalansare a acesteia prin luare în râs a apărut "Flirt"-ul. Rețetele prețioase și sfătoase despre cum te poți "tuna" pentru a deveni ce nu ești într-un număr variabil de pași - de la 3 la 99 - au fost parodiate în piesa de teatru, și ea ironic motivațională. "Flirt", pe de altă parte, îți deslușește care sunt cei cinci pași de făcut pentru a ajunge mai aproape fizic și sentimental de persoana vizată.

Click pentru a afla MAI MULTE DESPRE PIESA FLIRT



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Teatru și salsa la "Oleg Danovski"
Joi, 04 Octombrie 2012
Stire din Fun : Parada cățeilor la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.3045 secunde