Lora, despre viața de după divorț

192
1
Lora, despre viața de după divorț - loravideoclippuisor-1415888252.jpg
Lora trece printr-o perioadă de tranziție, în urma divorțului de Dan Badea și a descris această etapă din viața ei ca fiind una foarte bună și în care se simte bine. 


Lora și dan Badea au preferat să rămână discreți în privinșa divorțului lor, ba chiar au pus paie pe foc și au afișat o atitudine total în contradicție cu situația în care se aflau. Cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau de la notariat zâmbind și ținându-se de mână, la scurt timp după ce au semnat actele de divorț.


Momentan, Lora se concentrează asupra carierei și a început să ia în calcul ideea de a începe o nouă relație. "Sunt foarte bine. Aș descrie această perioadă ca fiind una interesantă, agitată, dramatică. A fost ciudat pentru mulți să ne vadă cu zâmbetul pe buze la notar pentru că oamenii din România sunt obișnuiți cu drame și îți dai seama că e un pic șocant să vezi un astfel de cuplu. Nu sunt într-o relație cu nimeni, nu este adevărat nimic, dar să știi că ar fi o idee bună, mi s-a aprins beculețul deodată", a spus Lora la Antena Stars.


Comentează știrea

roshul
31 martie 2015
denunt

divorturi duceti-va la bifa la fabrica de biscuiti la danubiana unde pe toate femeile din fabricah le .... nicu grasu de la nishei si alte tipe - e actor porno . unele prostitutie . le parcheaza cu maxii taxii direct la scarah .

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Ajutor social, după divorț
Pagina a fost generata in 1.5144 secunde