În sfârșit! Victor Slav a spus de ce s-a despărțit de Bianca

443
1
În sfârșit! Victor Slav a spus de ce s-a despărțit de Bianca - 612365l640x0w7c5215b9-1415529370.jpg
Victor Slav a explicat care a fost motivul pentru care a divorțat de Bianca Drăgușanu. El a spus că s-a simțit umilit din cauza a ceea ce a făcut Bianca Drăgușanu și că nu a putut să îndure o asemenea situație.

"Partea nevăzută nu e deloc așa cum pare la TV. Nu sunt îndeajuns de prost încât să povestesc cu ce am greșit eu în relație. Dacă vezi acest film cu partea văzută, ai impresia că eu am fost băiatul bun, umilit și luat peste picior. Într-adevăr, cred că este un coșmar pentru bărbat, pentru orgoliul său. Să fie umilit public de femeia cu care e căsătorit. Tocmai din această cauză am divorțat. Nu pentru ce s-a întâmplat în sine. Nu am putut să trec peste chestia asta. Putea să se afle, să mă pună într-o situație... Câteodată nu e bine să ai orgoliul ăsta, n-ar fi trebuit să fie decisiv", a spus Victor Slav, la Antena Stars.

Comentează știrea

DRAGOS
10 martie 2015
LUCREAZA LEJER DE ACASA

Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 1.7393 secunde