"Vreau să dansez pe mese și să mă arunc în piscină în rochie de mireasă"

2617
1
A luptat și a câștigat! Bianca l-a readus pe Victor în viața ei după divorț. Deși relația lor merge bine, cei doi "porumbei" nu se mai grăbesc, așa cum chiar Bianca a recunoscut că au făcut-o căsătorindu-se. "Victor are cheile de la casa mea. Suntem despărțiți, dar împreună. Mă mai văd mireasă. Aș vrea să mai am trăirile acelea. În ziua nunții nu m-am putut bucura de moment. M-am simțit ca la un eveniment unde eu eram invitatul special. Dacă mă mai mărit, aș vrea să fac ceva restrâns, undeva departe poate, să mă distrez. Să dansez pe mese și să mă arunc în piscină în rochie de mireasă. Să fac nebunii. Eu la nunta mea nici nu am mâncat. As vrea să profit dacă voi mai avea ocazia să gust și eu din meniu", a declarat Bianca la emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au căsătorit în toama anului trecut, dar după numai trei luni de mariaj au ajuns la divorț. Separarea s-a produs la notar în această primăvară imediat după ziua blondei, scrie click.ro.

Comentează știrea

Daniela
15 octombrie 2014
oferta locuri de munca in toate localitatile

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Septembrie 2014
Stire din Monden : "Copilul nu este prioritate pentru mine"
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Monden : Bianca Drăgușanu, dezvăluri terifiante
Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Monden : Bianca Drăgușanu și joaca de-a gravida
Pagina a fost generata in 3.2987 secunde