Daniela Crudu: "Nu sunt un exemplu de urmat"

1215
Daniela Crudu:
Simpatica brunetă de la Antena 1, Daniela Crudu, a acordat un interviu ziarului Libertatea în care a lăsat de-o parte orice fel de falsă modestie, vorbind despre sine la modul cel mai sincer și deschis cu putință. Prin răspunsurile pe care le-a dat jurnaliștilor de la publicația mai sus amintită, Cruduța a dovedit că nu duce lipsă de maturitate în gândire și nici autocritica nu-i este complet străină.

Daniela nu s-a sfiit să discute despre relațiile ei cu bărbații, despre educația pe care a primit-o de la tatăl ei, dar și despre ce înseamnă să fie model pentru tinere.

Lipsa de inhibiții nu a ajutat-o pe frumoasa Daniela Crudu doar să se dezbrace, ci și să vorbească deschis despre viața ei personală și despre bârfele care apar în presă.

Întrebată cum s-ar caracteriza, Daniela a răspuns: "Cred că toată viața o să fiu copilăroasă și jovială, pusă pe glume și haioasă. Poate totuși, odată cu vârsta, nu voi mai face atâtea tâmpenii sau greșeli, dar caracterul nu cred că o să mi-l schimb vreodată."

Mai departe, în interviu, Daniela a mărturisit că nu se consideră un model pentru adolescente: "Nu cred ca fetele din ziua de azi ar vrea să fie ca mine. Poate ele mă admiră pentru cum mă îmbrac, sau se amuză la glumele mele, dar nu cred că pot să fiu un model. În primul rând, nu sunt un exemplu de urmat și nici nu mi-aș dori să devin un model". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Foc de voie împotriva infractorilor
Pagina a fost generata in 0.3805 secunde