De ce sunt femeile singure mai atrase de bărbații căsătoriți?

308
Femeile singure sunt mai atrase de bărbații căsătoriți, deoarece oamenii au tendința să se inspire din alegerile celorlalți atunci când decid dacă o persoană este atractivă sau nu.
Din acest motiv, cele mai multe dintre femeile măritate se întreabă dacă cea mai bună prietenă a lor este atrasă de partenerul lor de viață. Potrivit oamenilor de știință, această întrebare este justificată, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Din acest motiv, așa cum o știu deja multe femei căsătorite, un bărbat căsătorit este o partidă mai bună decât un bărbat celibatar. Astfel, fenomenul ar putea explica motivul pentru care Angelina Jolie nu i-a putut rezista lui Brad Pitt, în ciuda faptului că acesta părea, în momentul în care s-au cunoscut, a avea o căsnicie fericită cu Jennifer Aniston.

Încercând să descifreze regulile atracției în natură, cercetătorul Anthony Little a remarcat faptul că femelele multor specii de păsări și de pești găsesc că un mascul este mai atrăgător dacă l-au văzut în trecut în compania unei alte femele.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9651 secunde