DECIZIA ZILEI LUATĂ DE FIICA IONELEI PRODAN: "A fost decizie grea, însă normală în asemenea situații"

6249
DECIZIA ZILEI LUATĂ DE FIICA IONELEI PRODAN:
Deși este grav bolnavă de ceva vreme, fanii nu pot spune că știu exact ce se întâmplă cu Ionela Prodan. După ce s-a scris că e în stare critică, acum se pare că artista se simte iar mai bine. 


Anamaria Prodan a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale și a precizat că acum este mai bine, dar că va mai rămâne internată în spital. Artista este internată în spital de mai bine de o lună. "Acum este bine, dar rămâne în spital", a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars. A fost o veste pozitivă, care cu siguranță a stârnit emoții puternice fanilor artistei, mai ales în contextul în care în ultimele zile veștile despre sănătatea Ionelei Prodan nu au fost încurajatoare.


Presa a scrie că Ionela Prodan s-ar afla într-o situație extrem de gravă din cauza problemelor la ficat și pancreas. Alte surse susțin că, de fapt, cântăreața de muzică populară ar avea probleme cu inima. Familia ei nu a confirmat niciodată nicio ipoteză cu privire la boala de care suferă Ionela Prodan, scrie Cancan.ro.


Maladia de care suferă Ionela Prodan pare să fie una destul de gravă, iar în contextul în care mama sa rămâne internată în spital, soția lui Laurențiu Reghecampf a luat o decizie grea.

"Are un scaun în salon și este numai lângă doamna Ionela! Îi schimbă așternuturile, o spală, vorbește cu ea și are grijă de tratamentul medicamentos. Iese din spital doar ca să ia ceva mâncare si ce îi mai trebuie pacientei și apoi se intoarce rapid. Mai mult, pentru ca nu poate să aibă grijă de nimic acasă, de câteva zile, Anamaria Prodan și-a trimis și fiul in Dubai, la Reghe! A fost decizie grea, însă normală în asemenea situații", au spus prieteni ai familiei Prodan, citați de evz.ro

Originară din Dăbuleni, cunoscuta interpretă de muzică populară Ionela Prodan a urmat la Universitatea din Craiova cursurile a două facultăți, Cetatea Băniei fiind locul ei de formare intelectuală, dar și ca interpret al cântecului popular, ajungând cunoscută și în afara României. Ea a cântat mai marilor acestei lumi, la Casa Albă, iar din 2013 este reprezentant special pentru românii de pretutindeni din Ministerul Afacerilor Externe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.514 secunde