Decizie de ultimă oră în cazul manelistului Dani Mocanu, acuzat de proxenetism

12278
1
Decizie de ultimă oră în cazul manelistului Dani Mocanu, acuzat de proxenetism - danimocanuvorbestedespretradare-1507127935.jpg
Manelistul Dani Mocanu scapă de arest. Ridicat de către procurorii DIICOT săptămâna trecută și pus sub urmărire penală într-un dosar de proxenetism și spălare de bani, Dani Mocanu scapă, cel puțin pentru moment, de arest. După ce în 27 septembrie Tribunalul Dâmbovița a respins propunere anchetatorilor de emitere a unui mandat de arestare pe numele manelistului și ale altor presupuși complici, judecătorii Curții de Apel Ploiești au menținut, miercuri, această decizie, scrie libertatea.ro


Chiar dacă va fi cercetat în continuare în stare de libertate, Dani Mocanu nu are toate libertățile de care se bucura înainte ca procurorii să-l salte și să-l anunțe că au început urmărirea penală împotriva lui.


Manelistul a fost pus sub control judiciar, iar în următoarele săptămâni va trebui să dea cu subsemnatul la Poliția din Argeș și să se prezinte în fața procurorilor ori de câte ori este chemat.

În plus, manelistul are interdicția de a părăsi țara și de a lua legătura cu alți inculpați din dosar.

Dani Mocanu a fost ridicat săptămâna trecută și dus la audieri la DIICOT. Procurorii au început urmărirea penală față de el într-un dosar în care se face referire la prostituate de lux, droguri și mulți bani.


Comentează știrea

Giany
5 octombrie 2017
La fel

Am mai scris pe aici, daca poliția din constanta ar da doi lei pe ce de întâmplă in societatea asta ar da o fuga pe la Năvodari. Acolo proxenetismul e in floare, sunt etnici care au adunat fete de prin toate satele din jurul orașului și le au trimis în Europa pt prostituție. În timp ce politicienii ne când gogoși o mulțime de fete vor rămâne marcate pe viață.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3355 secunde