Despre SEX fără perdea: «Este o durere suportabilă?»

973
Despre SEX fără perdea: «Este o durere suportabilă?» - 10096a61b2cf73ffeee2220e4e613f8d.jpg
Mă cheamă Ioana și am 22 de ani. Iubitul meu, care are 24 de ani, vrea să întreținem relații intime, însă mie mi-e teamă. Poate nu am găsit încă băiatul potrivit pentru a mă dezvirgina... Este o durere suportabilă? Oare voi avea vreo problemă? Ce credeți? Aștept răspunsul dv.
Dragă Ioana, teama ta este firească și cred că orice fată care debutează în viața se­xuală are această nedumerire: cât de tare doare? Fiind pentru prima dată, orice lucru pare greu și aduce cu sine o teamă, dar în același timp și o provocare. Presupun că tu încă nu te simți suficient de stăpână pe tine, ca femeie, și nu crezi că ești pregătită să-ți începi viața de adult.
Pe lângă toate acestea, am senzația că, așa cum spui, nu ai în­tâlnit băiatul potrivit sau poate te simți bine în relație așa cum este acum și ți-e teamă ca lucrurile să nu se schimbe după ce vă veți cunoaște intim... Trebuie să știi însă că prin refuzul de a face sex îi testezi limitele iubitului tău și s-ar putea întâmpla, la un moment dat, să te pără­sească...

Acum, concret, la întreba-rea ta legată de durere: diferă de la o femeie la alta, așa că nu-ți pot spune cât de tare o să te doară. Firește, durerea e suportabilă, că altfel n-ar mai face nimeni sex. Dacă alegi să faci acest pas, ar fi bine să încerci să te relaxezi și să nu te gândești la asta, pentru că anxietatea ar putea accentua durerea resimțită la primul contact. De ce nu te gândești, în schimb, că te-ai putea nu­măra printre fericitele pe care nu le doare deloc sau aproape deloc? Există această posibilitate!


Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8305 secunde