10 mituri incredibile despre vagin

1422
10 mituri incredibile despre vagin - 4df37a862fe7fe5f4d172d90c89ead13.jpg
Nu ai făcut sex de câteva luni, deci te aștepți ca vaginul tău să fie mai strâmt? Crezi că scopul lubrifiantului este să-ți provoace excitare? Ești și tu de părere că femeile mici de statură au un vagin, de asemenea, mic?
Iată că unele miturile despre zona intimă a unei femei nu sunt așa ușor de descoperit. Chiar și tu poți cădea în capcana celor mai răspândite mituri despre zona ta intimă. Iată 10 dintre ele!
1. O vulvă sexy este cea deschisă la culoare
Cel puțin așa învățăm din revistele pentru adulți unde zona genitală a unei femei este trucată astfel încât să aibă o nuanță de roz. Nu te simți complexată! În realitate, majoritatea nuanțelor sunt mai închise la culoare și sunt considerate la fel de sexy de bărbați.
2. Frecvența sexului influențează elasticitatea vaginului
Vaginul este un tub care ia forma obiectului cu care se face penetrarea. Atunci când în el nu se află nimic, pereții vaginali strâng și se ating între ei. Imediat după sex vaginul revine la această formă.
Dacă faci sex des nu alterezi capacitatea de strângere. De altfel, o viață sexuală activă îți tonifiază mușchii vaginali, pentru că sexul este o formă de exercițiu.
La polul opus, o perioadă îndelungată fără sex nu-ți îngustează vaginul. Elasticitatea lui variază doar în funcție de starea de excitare.
3. O viață sexuală activă "se vede" pe zona genitală
Zona genitală își schimbă aspectul și capacitățile sexuale doar odată cu înaintarea în vârstă sau după nașterea unui copil. În orice caz o viață sexuală activă și sănătoasă nu va modifica forma vaginului, a labiilor sau a clitorisului.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6514 secunde