După ce a primit banii de la Piți, Vica a plecat în vacanță, pe Litoral

343
După ce a primit banii de la Piți, Vica a plecat în vacanță, pe Litoral - vicablochina-1375877649.jpg
După aproape doi ani de războaie la tribunal, Vica Blochina, fosta amantă a selecționerului Victor Pițurcă, poate răsufla ușurată. Fiul ei, Edan, recunoscut de antrenor de abia în vara acestui an, a primit de la tatăl său pensia alimentară cuvenită.

Pentru că au scăpat de griji, prezentatoarea tv și băiatul de șase ani se relaxează zilele acestea la mare.

"Aveam mare nevoie de câteva zile de liniște. Anul acesta, ca și 2012, a fost extrem de aglomerat și agitat. Am programat vacanța asta și pentru Edan pentru că voiam să-l duc la mare. Îi place la nebunie să stea în apă și vreau să-i fac toate poftele", a declarat Vica Blochina, în exclusivitate pentru Click! Blondina a ales să meargă în stațiunea Mamaia și alături de familia lui Andrei Duban, partenerul ei de emisiune de la Antena 2.

"Sunt în vacanță și nu mi-am făcut un program pentru aceste zile. În principiu vreau să stau la plajă, să mă relaxez, să citesc și să petrec timp cu Edan", a mai precizat Vica.

Timp de doi ani, Victor Pițurcă a ținut cu dinții de bani, însă în momen-tul în care a existat riscul să facă închisoare, a rezolvat situația imediat. Fosta sa amantă a făcut plângere penală, acuzându-l de abandon de familie, iar selecționerul ar fi putut plăti cu libertatea dacă nu ar fi virat aproximativ 50.000 de euro în contul mamei copilului lui, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6001 secunde