Concurs "După fertilizarea in vitro, să slăbești este cel mai greu lucru de pe pământ"

349
1
În timpul sarcinii, Cristina Spătar a acumulat un surplus de greutate de 16 kilograme, pe care s-a ambiționat musai să-l dea jos până la botezul fiicei sale. Și iată că, grație unei voințe de fier și a unui program susținut de exerciții fizice, solista a reușit imposibilul, recăpătându-și formele demne de un manechin de podium.


Obișnuită cu o siluetă de invidiat, pentru Cristina Spătar au fost un șoc kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Dar iată că, în numai patru luni, vedeta a reușit să revină la formele care au consacrat-o: "Am ținut dietă, dar nu drastică, pentru că am alăptat și nu am avut voie să mă înfometez. Numai că eu am sală de fitness acasă și piscină și am chemat în fiecare zi atât instructorul de sport, cât și pe cel de înot, care să mă ajute. În plus, am făcut și masaj zilnic și am reușit. Am scăpat de 16 kilograme și am ajuns la greutatea de dinainte să rămân însărcinată. Dar a fost incredibil de greu, mai ales că eu nu mai am 20 de ani. După fertilizarea in vitro, să slăbești e cel mai greu lucru de pe pământ", a povestit Cristina.


Comentează știrea

christian louboutin outlet online store
28 februarie 2014
christian louboutin outlet online store

authentic christian louboutin online sale Stiri Monden : "După fertilizarea in vitro, să slăbești este cel mai greu lucru de pe pământ" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin outlet online store http://exams.optimumdesign.com/images/christian-louboutin-knockoffs.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1181 secunde