E cumva orgasmul moștenit genetic?

358
E cumva orgasmul moștenit genetic? - gagica-1312981731.jpg
Știai, desigur că, stresul și depresia pot diminua calitatea vieții sexuale într-o relație. Mai mult decât atât, se pare că orgasmul e moștenit genetic.

Ai un partener de cuplu pasional, receptiv la dorințele tale și cu toate astea, după o partidă de amor nu te bucuri întotdeauna de organism?

Experții sunt de părere că stresul, programul tot mai încărcat de la serviciu, alimentația neechilibrată sau depresia pot diminua calitatea vieții sexuale.

Mai mult decât, cercetătorii britanici din cadrul spitalului St Thomas' Hospital din Londra afirmă cu tărie că și genele (moștenite de la părinți) au și ele partea lor de vină. Acestea pot determina, în proporție de 45 la sută, apariția orgasmului (se moștenesc de la mamă la fiică), potrivit ziarului britanic The Times.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de 1.400 de perechi de gemene (femei adulte).

În urma sondajului doar 14 la sută dintre ele au spus că au orgasm după fiecare act sexual. 32 la sută dintre femei au afirmat că se bucură de orgasm mai rar, iar 16 la sută dintre respondente au mărturist că nu l-au simțit niciodată. Citeste mai departe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1075 secunde