Evenimentul anului în muzica românească: se reîntoarce 3rei Sud Est

481
2
Evenimentul anului în muzica românească: se reîntoarce 3rei Sud Est - 3reisudest-1337872794.jpg
3rei Sud Est, cea mai apreciată trupă dance românească, se reîn-toarce pe scenă. Evenimentul va avea loc la Romanian Music Awards, la Craiova, pe data de 8 iunie, unde fanii vor avea șansa să îi vadă din nou împreună, într-o cântare live de excepție.

3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piața românească și a primit titlul "Regii muzicii de dans".

Laurențiu, Mihai și Viorel au format în 1998 primul grup soul/dance din România și au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale românești.

Cei trei au reușit să doboare, la momentul apariției, toate recor-durile în materie de vânzări: 800.000 de casete audio și CD-uri vândute în toată țara. Discul 3rei Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar și în 6000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioadă, dar și în prezent greu de atins.

3rei Sud Est vor interpreta bine cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul și care reușesc de fiecare dată să trezească amintiri plăcute publicului.

"Dragii mei, trupa 3rei Sud Est se reîntoarce pe scenă pentru o seară și un megaeveniment : Gala aniversară a Premiilor RMA 2012 ce va avea loc la Craiova, pe 8 Iunie. Sperăm să împlinim un vis al fanilor 3rei Sud Est, care și-au dorit să ne vadă și să ne asculte încă o dată împreună", a scris Laurențiu Duță pe site-ul de socializare Facebook. Anunțul cântărețului și compozitorului i-a bucurat pe mulți dintre prietenii lui de pe site-ul de socializare.

Comentează știrea

Dash
25 mai 2012
Banii și prostia

Ce mă, vi s-au terminat "biștarii" și va venit mintea la cap ?!. Papagalilor, acum cât timp veți rămâne împreună ??

cineva
25 mai 2012
DASHsugepwla

Esti un cocalar incult si prost-crescut DASH

Răspuns la: Banii și prostia
Adăugat de : Dash, 25 mai 2012
Ce mă, vi s-au terminat "biștarii" și va venit mintea la cap ?!. Papagalilor, acum cât timp veți rămâne împreună ??

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9549 secunde