Fanteziile sexuale ale vedetelor

684
Fanteziile sexuale ale vedetelor - angelinajolie-1345388218.jpg
Indiferent de calitatea lor, fanteziile sexuale definesc o realitate sănătoasă pentru majoritatea indivizilor, chiar și atunci când indivizii în cauză sunt vedete de la Hollywood. Celebre, permanent în vizorul publicului critic, bogate și dezinvolte atunci când le sunt adresate întrebări despre viața lor intimă.

Cunoscută pentru sufletul ei neliniștit și pentru viața ei destul de zbuciumată de dinainte de Brad Pitt, Angelina Jolie a recunoscut franc că printre fanteziile ei sexuale se numără sado-masochismul sexual și violul aranjat.

Declarându-se foarte deschisă la provocări cu femei, Christina Aguilera a încercat tot ce se putea încerca. Dar, cum orice căsătorie te schimbă cât de puțin, recent Christina a revenit asupra fanteziilor ei sexuale. Aceasta a mărturisit că ea și soțul ei se îmbracă frecvent în costume de medic și că și-ar dori să facă dragoste într-un spital.

Pe vremea când era căsătorită cu Tony Parker, Eva Longoria recunoștea că îi îndeplinea soțului ei toate fanteziile: de la a se plimba goală prin casă până la a achiziționa cele mai ciudate jucării sexuale.

Una dintre fanteziile împlinite ale solistei de la Black Eyed Peas, Fergie, constă în satisfacerea soțului ei, actorul Josh Duhmel prin striptease, cu ajutorul webcam-ului. Pentru asta, cei doi au instalat o bară de striptease exact în camera lor.

Nici atunci când își face publice fanteziile sexual, Madonna nu se dezminte de la extravaganța cu care ne-a obișnuit: diva sexy a tuturor timpurilor își dorește să facă sex în public cu o femeie.

Vârsta nu este deloc un impediment pentru cea care a fost declarată de multe ori "cea mai frumoasă femeie din lume" - ea se simte, la cei peste 40 de ani, seducătoare și stăpână pe actul sexual și pe starea de orgasm. Halle Berry este, de asemenea, atrasă de jucăriile sexuale (mai ales vibratoare) și are o stimă deosebită pentru lenjeria sexy.

Și Carmen Electra are fantezii sexuale cu alte femei, cea pe care și-o dorește în mod categoric fiind legenda rock-ului, Joan Jett.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 August 2012
Stire din Monden : Când trebuie evitat sexul
Luni, 06 August 2012
Stire din Monden : Mituri despre sex și relații
Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Fun : Sexul e ca mersul  pe bicicletă
Pagina a fost generata in 0.3112 secunde