Monogamia poate fi un lucru excitant

291
Monogamia poate fi un lucru excitant - monogamia-1344267761.jpg
Cea mai mare provocare atunci când vine vorba de monogamie este să păstrezi lucrurile interesante - să menții un aer misterios sau un sentiment de nou față de partener este esențial.

Pentru multe persoane riscul de infidelitate începe să crească atunci când unul sau ambii parteneri încep să simtă că au intrat în rutină, când se plictisesc făcând aceleași lucruri cu aceeași persoană din nou și din nou.

Vestea bună este că nu e atât de dificil să ieși din rutină și să faci lucrurile interesante din nou, fără să îți cauți alți parteneri. Puteți face pași simpli, cum ar fi să faceți sex în poziții noi sau în medii noi.

Pentru a avea entuziasmul de a face sex cu cineva nou (dar să o faci cu partenerul tău stabil) puteți încerca role-playing sau să vă costumați în diverse personaje. Atâta timp cât vă simțiți amândoi confor-tabil, este în regulă să pretin-deți că sunteți alte persoane, deși de obicei este recoman-dabil să alegeți o persoană imaginară sau una imposibil de întâlnit, cum ar fi un actor sau o vedetă.

Nu aduceți în discuție interpretarea rolului unei persoane apropiate în fanteziile voastre deoarece partenerul se poate îngrijora că ai dorințe ascunse. Fii foarte atent, chiar dacă el/ea susține că totul e în regulă. Multe persoane nu sunt atât de sigure pe ele pe cât ar putea crede.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 August 2012
Stire din Monden : Mituri despre sex și relații
Luni, 16 Iulie 2012
Stire din Monden : Cum să faci sex pe caniculă
Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Fun : Noaptea nunții
Pagina a fost generata in 0.2453 secunde