Concurs Fatboy Slim va reveni în România, pe 1 octombrie

211
Fatboy Slim va reveni în România, pe 1 octombrie - eee38a15d0920f320c6791bbb7d3e1c3.jpg
Muzicianul, producătorul și DJ-ul britanic Fatboy Slim, unul dintre cele mai importante nume ale industriei de gen, va reveni în România, la 1 octombrie, pentru a mixa în clubul bucureștean Studio Martin, anunță organizatorii evenimentului.
Pe numele său real Norman Cook, Fatboy Slim a devenit cunoscut odată cu trupa The Housemartins, din care a făcut parte, alături de prietenul său Paul Heaton, între 1985 și 1988. Ulterior, Heaton a fondat o altă trupă de succes, The Beautiful South, cu care Cook a colaborat, ocazional, la mai multe albume.
Sub titulatura Fatboy Slim, Norman Cook a lansat, începând din 1996, șapte albume, pe care s-au aflat piese de succes ca "The Rockafeller Skank", "Sho Nuff", "The Joker" sau "Weapon of Choice". La videoclipul pentru aceasta din urmă, muzicianul a colaborat cu actorul Cristopher Walken, care a etalat o coregrafie memorabilă pe ritmurile Fatboy Slim.
Recitalul programat la 1 octombrie va începe la ora 22.00, iar biletele, care costă 100 de lei, pot fi cumpărate de pe www.bilete.ro.
Fatboy Slim a mai fost în România de trei ori, ultima oară în vara acestui an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Septembrie 2010
Stire din Monden : Solistul trupei Kings of Leon s-a logodit
Vineri, 17 Septembrie 2010
Stire din Monden : George Clooney se teme de arme
Pagina a fost generata in 2.7783 secunde