Festivalul Internațional "Cerbul de Aur", programat între 1-6 septembrie

278
TVR nu vrea să strice tradiția și va organiza și anul acesta Festivalul Internațional "Cerbul de Aur". Ediția din 2010 va sărbători "majoratul" festivalului, structura evenimentului fiind cea binecunoscută: trei zile de concurs, finala, gala și seara de folclor (în 6 septembrie).
Totodată, reprezentanții Televiziunii Române spun că vor să surprindă publicul cu "un program inedit" al festivalului. Potrivit Televiziunii Române, concepția artistică a spectacolului de deschidere, a semifinalelor, finalei, precum și a recitalurilor invitaților străini va prezenta o imagine nouă a Festivalului "Cerbul de Aur", care va îmbina linia tradițională a evenimentului cu idei moderne.
Concursul "Cerbul de Aur" va avea trei etape: preselecție, semifinale și finala. Premiile concursului sunt: Trofeul "Cerbul de Aur", care va consta într-un premiu în bani în valoare de 10.000 de euro, la care se va adăuga un trofeu și o diplomă, Trofeul "Cerbul de Argint" (7.000 de euro, trofeu și diplomă), Trofeul "Cerbul de Bronz" (5.000 de euro, trofeu, diplomă), Premiul Special al Juriului (3.000 de euro, plachetă și diplomă) și Premiul Publicului (3.000 de euro, plachetă și diplomă), potrivit site-ului Televiziunii Române.
Juriul de specialitate va fi format din 9 sau 11 membri - compozitori, muzicologi, interpreți, textieri, realizatori/ producători de divertisment radio și/ sau TV, regizori muzicali radio și/sau TV, pentru fiecare din etapele concursului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4006 secunde