În ciuda scandalurilor în care a fost implicat

Cătălin Botezatu șochează la superlativ

596
Cătălin Botezatu șochează la superlativ - 04b34118a0e5f7ca6b76df7dac2855c7.jpg
Designerul român a fost atracția principală a festivalului Bucharest Fashion Week, desfășurat între 30 aprilie și 2 mai la World Trade Center, lui fiindu-i rezervată seara de duminică pentru cele două noi colecții pe care le-a prezentat publicului numeros.
Ultima seară a festivalului a fost deschisă de prezentarea noii colecții de lenjerie intimă masculină, "Avatar". Spectatorii au fost transportați în lumea fantastică a planetei Pandora cu ajutorul unei scenografii gândite de Cătălin Botezatu, a butaforiei, a proiecției video speciale și, în special, a manechinilor care au fost transformați de make-up artistul Mirela Vescan și hair-stilistul Laurent Tourette în celebrele personaje Na’vi.
Pictați pe chip și pe corp cu ajutorul unor vopseluri și al unei pudre speciale, cu extensii de păr, împletit, întocmai ca locuitorii Pandorei, cu cozi de 1 metru atașate, cu o atitudine sălbatică, manechinii au urcat pe catwalk pe acordurile coloanei sonore a filmului "Avatar".
La final a șocat din nou apariția pe scena festivalului a unor manechine costumate în călugărițe, întocmai celor din filmele cu Louis de Funes. Accesorizate cu pantofi Veronesse și cu bijuterii Kabbalah, realizate de Thea Haimovitz, modelele au prezentat costumele de baie extravagante, în combinația de culori negru-alb-mov, cu aplicații de cristale Swarovski, dantelă, jocuri de material transparent și decupaje generoase. În tot acest timp, călugărul, uimit de ceea ce se întâmplă în fața ochilor săi, se căia și se ruga să nu cadă pradă ispitei.
Cele două prezentări au avut efectul scontat. Un om de afaceri din India a fost atât de impresionat de ceea ce a văzut pe scenă încât a cumpărat întreg stocul existent din cele două colecții prezentate de Cătălin Botezatu, propunându-i designerului român să deschidă un magazin în Bombay.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Februarie 2010
Stire din Monden : "Avatar 2"?
Pagina a fost generata in 0.2821 secunde