Forbes. Cine este cea mai bogată cântăreață din lume

250
Forbes. Cine este cea mai bogată cântăreață din lume - rihannabrastagereaction-1559734703.jpg
Rihanna a fost desemnată de Forbes drept cea mai bogată cântăreață din lume, reușind să adune până la 31 de ani o avere estimată la 600 de milioane de dolari.

Robyn Rihanna Fenty a devenit în 2018 cea mai bogată cântăreață, reușind să le depășească în acest clasament pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) și Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soț, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar. Potrivit Forbes, cea mai mare parte din averea cântăreței din Barbados provine din turneele și vânzările sale de discuri, dar a obținut sume importante și din brandul de lenjerie intimă Savage X Fenty și a mărcii de produse de machiaj, Fenty Beauty. De altfel, acest brand înființat în urmă cu 15 luni a generat deja o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018.

"Nu m-am gândit niciodată că voi câștiga atât de mulți bani, deci o simplă cifră nu mă va face să mă opresc din activitate", declara Rihanna în luna mai pentru T Magazine, suplimentul de fashion al cotidianului The New York Times. "Banii vin odată cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce îmi place, la ceea ce mă pasionează", a adăugat artista pop-R&B potivit Agerpres.

Citește întreaga știre: Forbes 2018: Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5337 secunde