Gabi Torje se iubește cu DJ Harra

838
1
Gabi Torje se iubește cu DJ Harra - djharra4-1336145541.jpg
Fotbalistul Gabi Torje și DJ-ița care mixează în sânii goi, DJ Harra, formează un cuplu de mai bine de jumătate de an. Cei doi s-au văzut și s-au îndrăgostit în Italia.

DJ Harra, pe numele ei real Dana Neacșu, și Gabi Torje formează un cuplu de anul trecut, din luna octombrie, cei doi îndrăgostindu-se la prima vedere unul de celălalt.

Cei doi s-au întâlnit în Udine, Italia, acolo unde bruneta avea un spectacol, iar fotbalistul ieșise în oraș cu câțiva prieteni.

Dana și Gabi se văd aproape săptămânal, atunci când DJ-ița își face timp pentru a merge în Italia, acolo unde Torje locuiește de opt luni, de când activează la echipa "Udinese".

DJ Harra este celebră nu doar pentru că este una dintre puținele DJ-ițe din România care mixează în sânii goi, ci și pentru aventura pe care a avut-o cu Liviu Vârciu.

Comentează știrea

cristi
5 mai 2012
Important

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Martie 2012
Stire din Monden : Ești bun la pat?
Pagina a fost generata in 1.1165 secunde