Gabriela Cristea nu regretă că a plecat de la "Noră pentru mama"

896
Gabriela Cristea nu regretă că a plecat de la
Gabriela Cristea a părăsit în primăvară producția "Noră pentru mama" și consideră că nu a fost o decizie regretabilă. Și-a dorit mai mult timp pentru familie, dorind să aducă pe lume un copil. Din toamnă, o vom revedea la Kanal D cu o nouă emisiune, informează agenția de presă mondenă.
Gabriela Cristea va reveni din toamnă la Kanal D cu o emisiune tip talk-show care va fi difuzata zilnic, înaintea prânzului, între orele 10:00-12:00.
Noua emisiune va trata subiecte așteptate de public sau, în mare parte feminin: cazuri speciale, subiecte la zi, dar și discuții despre întreținerea frumuseții sau a sănătății.
Despre "Noră pentru mama", Gabriela Cristea spune că și-ar fi dorit să ducă show-ul până la capăt, dar că s-a împăcat cu situația.
"Eu cred că pentru toate lucrurile există un început și un sfârșit. A fost o frustrare că n-am putut duce emisiunea până la capăt. Dar, să fim serioși, este totuși un job și nu iau lucrurile mai personal decât sunt", a declarat ea.
Principalul motiv pentru care Gabriela a renunțat la "Noră pentru mama" a fost pentru a avea suficient timp liber pentru viața ei personală. Își dorește să aducă pe lume un copil.
"Vreau o fetiță pentru că aș fi o mamă de băiat mult prea exigentă. În ceea ce privește copilul, și eu și soțul meu ne-am implica în creșterea lui. Marcel a zis că și-ar lua concediu de paternitate dacă ar putea. Cred că aș lua copilul după mine peste tot. Cu un copil trebuie să socializezi", a adăugat vedeta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8112 secunde