Gest extrem. Teo își micșorează stomacul ca să slăbească

221
Gest extrem. Teo își micșorează stomacul ca să slăbească - teo-1387432715.jpg
Simpatica prezentatoare de la Kanal D s-a săturat să fie durdulie. Potrivit unor surse Click!, Teo Trandafir se va opera în perioada următoare la stomac, pentru a-l micșora și a slăbi, astfel, repede.
Vedeta care prezintă Teo Show a recunoscut că este adevărat! 
"Am în perspectivă să fac această operație, probabil anul viitor. Deocamdată plec în Israel, împreună cu niște artiști", a spus Teo, pentru Click!. Vedeta va intra de vineri seară în concediu, căci la 20 decembrie prezintă ultima ediție din acest sezon a emisiunii care îi poartă numele la Kanal D. 
"Am zis la un moment dat să mă fac raw-vegan. M-am dat pe fructe, merișor, prunuțe, una, alta. Și uite că am făcut nu știu ce la stomac. De la pastilele pentru stomac, mi-a scăzut tensiunea puțin, suficient cât să o iau într-o parte, să leșin. Femeile care leșină sunt modelul meu în viață. Sunt ca niște gazele. Numai gazela aleargă așa, cu grație și la un moment dat leșină. Dar mă gândesc totuși să le las pe astea mai slăbuțe să leșine", a spus Teo. 
Operația de micșorarea a stomacului este varianta la care apelează foarte multe persoane obeze care nu pot ține un regim alimentar ca să slăbească.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.952 secunde