"Ziua asta îi va aminti mereu de nenorocitul ăla"

416
Acum un an, la început de iunie, Teo Trandafir era cea mai fericită femeie din lume, deoarece se căsătorea cu Constantin Iosef chiar în ziua în care împlinea 44 de ani. Nu avea de unde să știe că jurămintele schimbate în fața preotului vor expira nu când moartea îi va despărți, ci după doar șase luni. În decembrie, Constantin Iosef părăsea căminul conjugal fără nicio explicație, ieșind, pare-se definitiv, din viața vedetei. Așa se face că ziua de 2 iunie, până anul trecut una fericită pentru Teo, fiindcă își aniversa nașterea, a devenit una tristă. 

Ion Uță, tatăl vedetei, a confirmat, pentru Libertatea, că vedeta nu se va mai putea bucura niciodată de ziua ei de naștere, pentru că e data în care i-a jurat iubire veșnică unui bărbat care apoi a părăsit-o. 

"Cred că-i va fi greu. Ziua asta (n.r. - 2 iunie) îi va aminti mereu de nenorocitul ăla de Iosef, care i s-a vârât în suflet. Se vede de la o poștă că e un om rău, are o privire de animal de pradă. Așa îl văd eu. Cred că a bulversat-o și a profitat de ea că trecea printr-o perioadă în care era mai sensibilă, din cauza bolii și a operațiilor suferite. Eu îi doresc Teodorei să treacă peste toate și vreau să îi amintesc că noi suntem un neam de luptători și că nu ne lăsăm doborâți de nimeni și de nimic. Mi-aș dori să reușim să dărâmăm zidul ăsta dintre noi, pentru că este copilul meu și mă doare când suferă", a declarat Ion Uță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9328 secunde