Concurs GoldFm pentru nostalgici

252
În puțin timp, iubitorii de muzică Oldies vor avea o alternativă de calitate la oferta muzicală FM existentă. Luni, 27 octombrie 2008, ora 7.00 dimineață, va emite pentru prima dată GoldFM. Sub sloganul "Greatest Hits", noul post de radio va difuza cu adevărat cele mai bune piese din anii ‘60, ’70 si ’80. GoldFM va emite în București, pe 96,9 FM, fosta frecvență Radio Total care, astfel, va intra în istorie.
De ce un post nou cu un format abordat și de alte stații existente în spațiul FM autohton? Echipa care se ocupă de selectarea muzicii a considerat că atunci când vorbim de muzică veche se poate mult mai bine, lucru de care se vor convinge toți cei care vor încerca frecvența 96,9FM. Diferența între noul post muzical și cele existente, cu format asemănător, o va face Playlist-ul, care, de altfel, va fi "vedeta" GoldFM.
GoldFM va difuza cele mai bune piese din anii ’60, ’70 și ’80, atâta vreme cât despre ele putem spune că sunt Greatest Hits-uri. De altfel, Greatest Hits este și sloganul noului post de radio. Sunt piese care au trecut testul timpului și care au rămas la fel de actuale ca și atunci când ocupau primele poziții în topuri. Sunt cele mai bune piese care ne-au însoțit de-a lungul vieții. Nu vor lipsi Pink Floyd sau ABBA, U2 sau Roxy Music, The Beatles sau Barbara Streisand, INXS sau Boney M, Queen sau Frank Sinatra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2223 secunde