Harta mondială a sânilor

1319
Harta mondială a sânilor - 473a32619952d7ff73160d9026439301.jpg
Rivalitatea tradițională dintre Statele Unite și Rusia se păstrează și la nivel de sutien, cu diferența că de data aceasta victoria, după lupta dată statistic cupă la cupă, îi aparține, fără drept de apel, marii puteri de la Răsărit. Pieptul maicii Rusii depășește în mod curent cupa D, pe când Statele Unite doar staționează curent la cupa D. Cei mai delicați sâni pe plan mondial vin, evident, din rafinata lume a haiku-urilor.
Clasamentul, întocmit de targetmap.com, arată așa: supremația o deține fără rival Rusia, urmată de Statele Unite care nu au reușit să progreseze genetic într-atât încât s-o ajungă. Pe lângă Statele Unite, la același nivel se învârt și sânii ve-nezuelencelor și ai columbiencelor, deținătoare tot ale unor cupe D. Braziliencele se dovedește că au numai niște funduri prestigioase, sânii lor ocupând doar un onorabil loc trei, de cupă C, alături de australience, canadience, englezoaice, franțuzoaice, poloneze și, nu în ultimul rând, românce.
Africa, Groenlanda sau lumea arabă sunt majoritar de cupă B, dar, spre deosebire de Groenlanda sau lumea arabă, Africa este implicată și în distribuția statistică a celor mai delicați sâni de pe planetă, cei de cupă A. Iar în China, cum altfel, toți sânii sunt cât niște haiku-uri. Este țara vestită pentru legendara cupă A a femeilor ei cât păpușile de porțelan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Iunie 2010
Stire din Sănătate : Secretele sânilor frumoși
Pagina a fost generata in 0.5372 secunde