Duminică seara, la Pro Tv,

Honorius Prigoană, la "Serviciul Român de Comedie"

555
Honorius Prigoană, la
Duminică seara, la Pro Tv, umorul este la el acasă. "Divertis - Land of Jokes" dă startul comediei la ora 20.30 cu o incursiune haioasă în politica românească, dar și în lumea mondenă a Capitalei: Boc (Cosmin Selesi) inaugurează televiziunea BOC TV, Bahmu (Simona Stoicescu) se întâlnește cu Bote (Cătălin Mireuță) și Bianca (Ana Maria Mirică), iar Nemuriciul (Ioan Gyuri Pascu) ajunge în epoca lui Mihai Viteazu. Iar de la ora 21.30 "Serviciul Român de Comedie" își deschide porțile pentru a-și întâmpina invitatul de săptămâna aceasta: Honorius Prigoană.
Invitatul lui Toni Grecu va fi provocat la o demonstrație de talent actoricesc: Honorius Prigoană se va alătura trupei de agenți ai comediei de la SRC, preț de câteva minute, într-un moment comic savuros în care va purta un dialog haios cu o cunoscută vedetă mondenă, Bianca lui Bote (Aniela Petreanu). Surpriza cea mare pentru Honorius Prigoană va fi chiar întâlnirea cu tatăl său, interpretat de Dragoș Stoica. Acesta din urmă îi va face fiului cadou un plici cu care să își facă ordine în viață, ca semn al perpetuării bărbăției în familie.
De la "Divertis – Serviciul Român de Comedie" nu vor lipsi nici momentele de umor cu politicieni, Hip Hop News cu 1-Q Sapro și Boc (Claudiu Maier) și rugăciunea lui Borcea la autostivuitor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Aprilie 2010
Stire din Monden : Înscrie-te la "Întâlnire pe întuneric"
Vineri, 16 Aprilie 2010
Stire din Monden : Cârcotașii i-au dat cheile!
Pagina a fost generata in 2.6543 secunde