I-a dat papucii sau nu? Ce spun apropiații Andreei Bălan despre despărțirea de iubit

248
1
I-a dat papucii sau nu? Ce spun apropiații Andreei Bălan despre despărțirea de iubit - andreeablan2-1430645387.jpg
Andreea Bălan și Michael Tracey sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar cântăreața de-abia așteaptă să ajungă din nou în brațele iubitului american.

Deși presa a speculat că Andreea i-a dat papucii lui Michael, din cauza problemelor lui financiare, o persoană apropiată a artistei a infirmat această ipoteză:


"E o aberație că s-a despărțit de Michael. Andreea nu vrea să treacă mai mult de o lună fără să-l vadă, așa că și-a programat vizite dese la New York în această primăvară. Are patru bilete cumpărate încă din luna decembrie", a declarat pentru Click! o prietenă a cântăreței.


Comentează știrea

liliana
7 mai 2015
Fa ceva cu viata ta!

Fa ceva cu viata ta! Lucrezi la calculatorul tau. Castiga-ti linistea financiara folosind timpul si calculatorul tau, full-time sau part-time, cum vrei tu! Conteaza ce vei face de acum incolo, nu ce ai facut pana in acest moment. Beneficiezi de curs online gratuit si apoi indrumare pas cu pas! Vino cu noi sa cucerim piata nationala si mondiala si sa castigam bani. Suntem mii de parteneri! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Astept de la tine seriozitate si dorinta de a invata ceva nou si de viitor. Ofer alte detalii (si daca doresti o sa ne cunoastem) dupa ce trimiti textul "Vreau informatii'' la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Monden : Keo s-a răzbunat pe Andreea Bălan
Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Monden : "Încă nu m-am logodit"
Pagina a fost generata in 1.7488 secunde