Ilie Năstase și Horia Tecău, în topul celor mai stilați bărbați

257
Ilie Năstase și Horia Tecău, în topul celor mai stilați  bărbați - tecau-1365515352.jpg
Sunt frumoși, celebri și bogați, toți sunt respectați și toți sunt stilați. Revista GQ România a realizat topul celor mai stilați bărbați, printre care se numără și 17 români, recunoscuți pentru stilul lor impe-cabil.

Ilie Năstase, Horia Tecău, Radu Beligan, Tudor Chirilă și Răzvan Lucescu sunt doar câțiva dintre cei mai eleganți români, care se alătură în top unor vedete precum David Beckham, Jay-Z, Prințul Harry, Prințul Charles sau Johnny Depp.

Ilie Năstase nu este doar unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor ’70, ci și unul dintre cei mai doriți bărbați. S-a iubit cu sute de femei, după cum a declarat chiar el, și a fost căsătorit cu trei femei superbe: Dominique Grazia, Alexandra King și Amalia Năstase.

Tenismanul Horia Tecău a intrat în atenția presei din România imediat ce s-a implicat într-o relație cu Andreea Raicu. Având în vedere că și Tudor Chirilă se regăsește în Top 50 Bărbați cu stil, reiese că frumoasa prezentatoare are o atracție pentru bărbați care țin mult la aspectul lor fizic, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2603 secunde