GALERIE FOTO cu tenismanul constănțean HORIA TECĂU, alături de o SUPER-MAȘINĂ

229
1

Constănțeanul Horia Tecău, cel mai bine clasat jucător român de tenis în clasamentul mondial, a făcut, în urmă cu câteva zile, o ședință foto foarte interesantă pentru BMW România.


Horia are un contract de parteneriat în 2013 cu BMW România, prin care, în schimbul imaginii pe care o face acestei mărci de mașină, el primește în folosință orice model atunci când merge în țară. El s-a îndrăgostit de BMW Touring, alături de care a făcut și o ședință foto profesionistă, organizată, evident, de BMW România. Aceasta a avut loc la 25 martie, în București, în două locații. Pentru fotografiile din aer liber a fost folosit Baza lui Dinu Pescariu, de pe Barbu Văcărescu, iar pentru cele din interior echipa s-a mutat în Pantelimon, la Exporom.


"Fiecare zi este o zi bună când o încep la volanul noului BMW Touring. Indiferent dacă am mers la munte, pe viscol, sau pe litoral, cu patru genți în portbagaj, m-am simțit în siguranță, m-am simțit elegant și sportiv. Îmi place mașina pe care o conduc și am încredere în ea", a declarat Tecău referitor la limuzina alături de care s-a fotografiat și pe care o conduce atunci când se află în România.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2746 secunde