Ilinca Vandici: "Nu am nevoie de un iubit pentru a fi fericită"

187
Ilinca Vandici:
Ilinca Vandici, una dintre cele mai frumoase vedete autohtone, spune că în viața personală nu a descoperit încă partenerul perfect, dar nu-și pierde speranța.


"Deocamdată nu am un iubit, nu mă grăbesc, nu consider că am nevoie de un iubit pentru a fi fericită, împlinită, pentru a trăi în echilibru sau pentru a face zi de zi lucruri ce îmi aduc bucurie în suflet!", a declarat Ilinca Vandici pentru evz.ro.

Mai mult, Ilinca este de părere că, de multe ori, căsătoria echivalează cu frica de a te lega de cineva pentru toată viața: "Aș fi adepta căsătoriei, însă cred cu putere că un act nu te ține legat de persoana iubită! Poți trăi o poveste de iubire desprinsă din basme și dacă nu ai un act ce să dovedească faptul că acea persoană este a ta. Nu cred că putem vorbi de comoditate în acest caz, cred mai degrabă că este vorba despre frica unora de a "se lega" pe viață, de altcineva, lucru care nu ar trebui să se întâmple în nici un caz...Iubirea trebuie să fie frumoasă, caldă, să ne aducă liniște, zâmbete și mulțumire!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Monden : Ilinca Vandici: "Eu sunt un om pozitiv"
Pagina a fost generata in 0.3285 secunde