Concurs Ilinca Vandici și Ciprian Marica s-au împăcat

1190
Ilinca Vandici și Ciprian Marica s-au împăcat - ilincavandici-1342015300.jpg
Relație cu năbădăi între vedeta Ilinca Vandici și Ciprian Marica!

Deși oficial sunt despărțiți din septembrie anul trecut și fiecare își vede de viața lui, vedeta tv și fotbalistul s-au împăcat în mare secret și se văd pe ascuns. Click! a aflat, în exclusivitate, detalii despre relația lor.

S-au despărțit, s-au împăcat, au trecut prin momente dificile în relație, însă un lucru este sigur: Ilinca și Ciprian se iubesc.

Anul trecut, în septembrie, după aproape doi ani de relație, prezen-tatoarea emisiunii "Showbiz report" de la Antena 2 își anunța oficial separarea de fotbalistul de la echipa germană Schalke04.

La o lună după, Marica a început o relație cu prezentatoarea tv de la Digi24, Laura Teodoru.

Surse din anturajul celor doi au povestit, în exclusivitate pentru Click!, că "pretextul" împăcării a fost aniversarea Ilincăi. La ziua de naștere, pe 17 iunie, Ilinca a petrecut de două ori.

"Pe 16 iunie, Ilinca a petrecut într-un club din Vâlcea, alături de câteva prietene, iar după, a primit și o megapetrecere din partea lui Marica. Sportivul a venit să petreacă cu ea, într-un club din București, și, mai mult, i-a adus cadou pe unul dintre artiștii ei preferați", ne-au declarat surse din anturajul vedetei tv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2012
Stire din Monden : Gabi Torje se iubește cu DJ Harra
Marţi, 22 Mai 2012
Stire din Fun : Relație la distanță
Pagina a fost generata in 3.1249 secunde