"Îmi zicea mereu că o să mă găsească poliția împușcată în cap"

210
1
Lucrurile sunt foarte tensionate în familia Prigoană, cei doi soți nu se opresc din declarații surprinzătoare. Politicianul a dezăluit în emisiunea "Un show păcătos" că Bahmuțeanca i-ar fi pus gând rău și că ar fi complotat cu ajutorul avocatului ei.

"Acest avocat a atentat la siguranța și viața mea persoanală complotând cu soția mea și cu clanuri mafiote pentru a mă intimida să primeasca Adriana banii și trecând în discuții până la suprimarea vieții mele. Asta era soluția finala, dacă eu nu-mi bag mințile în cap și nu obțin banii de la compania pe care am fondat-o eu, prin intimidarea cu clanuri interlope", a declarat Silviu Prigoană.

În replică, Bahmu a declarat:

"Îmi este frică să intru în casă. La subsol are arme, puști, pistoale. Îmi zicea mereu că o să mă găsească poliția împușcată în cap și o să spună că m-am împușcat, că sunt nebună. Îmi este teamă! Unde să mă încui cu copiii mei?", declara, recent, Adriana Bahmuțeanu, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

Bau-Bau
27 iunie 2014
Picior de lemn

A tunat și i-a adunat. Nici unul nici altul nu sunt sănătoși la tărtăcuță. Țigănia Prigoană nu mai miră pe nimeni. Ca la nebuni la Bălăceanca.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5064 secunde