În fața bisericii baptiste din orașul natal al artistei, fanii lui Whitney Houston plâng dispariția unei legende

172
În fața bisericii baptiste din orașul natal al artistei, fanii lui Whitney Houston plâng dispariția unei legende - whitneyhoustonsparkle-1329484907.jpg
Nici ploaia, nici frigul nu i-au descurajat, ieri, pe parcursul întregii zile, pe foarte mulți fani ai cântăreței Whitney Houston, care au venit să se reculeagă în fața bisericii baptiste din orașul natal al artistei, Newark, unde vor avea loc, sâmbătă, funeraliile acestei.

În fața bisericii din cărămizi roșii, unde Whitney Houston cânta în copilărie într-un cor gospel, multe baloane roșii, având forma unor inimi, au fost agățate de grilajul gardurilor. Mesaje precum "Te vom iubi mereu" și "R.I.P Whitney" (Odihnește-te în pace, Whitney) puteau fi citite pe sute de cărți poștale depuse în fața bisericii.

Au fost aduse și fotografii ale artistei, iar câteva sute de semnături acopereau o foaie cu mesaje de condoleanțe, parțial distrusă de ploaie. Unele dintre ele erau pentru Bobbi, fiica în vârstă de 18 ani a cântăreței Whitney Houston, și pentru Cissi, mama cântăreței, care a dirijat corul bisericii New Hope timp de mulți ani.

Donald Bernal, în vârstă de 21 de ani, a venit din Brooklyn la Newark, pentru a-i aduce un ultim omagiu cântăreței, decedată sâmbăta trecută, la vârsta de 48 de ani, în California.

"Era atât de talentată. Avea o voce extraordinară și mereu o atiudine pozitivă. Am crescut cu muzica ei, mama îi asculta discurile tot timpul", a spus acesta.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4946 secunde