În septembrie are loc cel mai mare eveniment rock din Constanța!

265
În septembrie are loc cel mai mare eveniment rock din Constanța! - cargo-1346928330.jpg
Prima ediție Out of Doors Fest are loc în Constanța, la mijlocul lunii septembrie.

Festivalul este organizat de Club Doors și are loc în perioada 14-16 septembrie, în parcarea de la Maritimo Shopping Center.

Astfel, vineri, 14 septembrie, vor concerta Zdob și Zdub, Vița de Vie, Desant și The Rock. A doua zi, pe scenă vor urca Cargo, Trooper, Masterpiece, Manfellow și Old NO.7. În ultima seară a festivalului vor încinge scena Pasărea Colibri, Timpuri noi, Alternosfera și ROA.

Accesul la evenimentul principal al Out of Doors Fest (concertele rock) va fi permis la orele 17, în baza abonamentelor, achiziționate anticipat sau în ziua festivalului de la intrare, și a biletelor pentru o zi (disponibile doar la intrare).

Programul celor trei zile de festival include și diverse activități de zi ca workshop-uri pe diverse instrumente muzicale, concerte ale trupelor Highschool Band, activități de voluntariat, menite să ajute la dezvoltarea culturii tinerilor constănțeni. La workshop-uri, intrarea va fi liberă.

Prețurile biletelor sunt de 15 lei pentru o zi și 30 lei un abonament de trei zile. Acestea se pot achiziționa de la sediul Clubului Doors din strada Traian, nr. 68A, zona Gară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6505 secunde