Începe vânătoarea de la Balc. Primii sosiți: Ion Țiriac, Wolfgang Porsche și prințul Dimitrie Sturdza

244
Începe vânătoarea de la Balc. Primii sosiți: Ion Țiriac, Wolfgang Porsche și prințul Dimitrie Sturdza - balc-1389428682.jpg
Astăzi este prima zi de vânătoare la Balc, în județul Bihor, care aduce în România câțiva dintre cei mai bogați și mai influenți oameni din Europa. Proprietarul companiei producătoare de autoturisme de lux Porsche, primarul din Monte Carlo, Georges Marsan, și designerul brand-ului Cartier, Alfred Baumhauer, sunt câțiva dintre invitații lui Ion Țiriac la vânătoarea de mistreți. Pe domeniul de la Balc au sosit printre primii gazda vânătorii, Ion Țiriac, Wolfgang Porsche și prințul Dimitrie Sturdza, potrivit Digi24.ro.
Invitații lui Ion Tiriac la vânătoare de pe domeniul de la Balc au fost întâmpinați de un grup de protestatari de la o organizație pentru protecția animalelor. Ei au amenajat un teren de tenis și au afișat mesaje prin care cer oprirea uciderii animalelor.
La vânătoarea de anul trecut au participat 34 de invitați, printre care și Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.Despre oaspeții de anul acesta nimeni din localitate nu suflă o vorbă, dar primarul din Balc lasă de înțeles că vor veni în România nume mari. "Ne mândrim că în fiecare an în ultima perioadă vin la vânătoare personalități din întreaga Europă împreună cu domnul Ion Țiriac. Pentru comuna Balc este o onoare, este o cinste", afirmă edilul Arsenie Maroșan.
În urmă cu un an, oamenii de afaceri au împușcat 254 de mistreți. Toată carnea a fost donată căminelor de bătrâni și copii, ca și anul acesta, după ce va fi analizată de inspectorii sanitar-veterinari.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8291 secunde