Informație de ultim moment despre Gabriel Cotabiță!

586
1
Informație de ultim moment despre Gabriel Cotabiță! - gabrielcotabita1-1431929506.jpg
Au trecut zece zile de când Gabriel Cotabiță se află în comă, la Spitalul de Urgență Floreasca din București și acum trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală. Artistul va fi pregătit pentru traheotomie, o operație absolut necesară în cazurile de acest gen.

Familia lui Gabriel Cotabiță va trebui să-și dea acordul pentru o nouă intervenție chirurgicală pe care artistul va trebui să o suporte zilele acestea.


"Orice pacient aflat în comă mai mult de o săptămână și ventilat mecanic are nevoie de o traheotomie. Pentru că sonda de oxigen poate provoca iritații mari, după o săptămână de comă este nevoie de această procedură: i se face o gaură în trahee, la nivelul gâtului, unde va fi introdusă canula pentru respirația artificială", a relatat o sursă din spital, pentru Libertatea.

În weekendul trecut, fiicele artistului au chemat un preot care l-a împărtășit pe bolnav, iar preotul din capela spitalului a ținut slujbe pentru el, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3145 secunde