Ingrid Vlasov, singurul designer român prezent în calendarul oficial Paris Fashion Week

477
Ingrid Vlasov, singurul designer român prezent în calendarul oficial Paris Fashion Week - d2d786a5b4b9b51d5a0114ac7fca32ab.jpg
Pentru a treia oară consecutiv, Ingrid Vlasov este singurul designer român prezent la cea mai importantă săptămână a modei din lume - Paris Fashion Week -, care se desfășoară între 28 septembrie și 6 octombrie.
Colecția primăvarăvară 2011 semnată de Ingrid Vlasov și intitulată "I feel love…" va fi prezentată la Couvent des Cordeliers, pe 5 octombrie, una dintre cele mai bune zile, rezervată și caselor de modă Chanel, Valentino sau Alexander MCQueen.
Potrivit comunicatului, colecția "I feel love…" este inspirată din arta tradițională românească și se înscrie într-un rafinament lejer, romantic și extrem de feminin. Tăieturile sunt simple, inspirate din anii ’70, fiind o colecție de o eleganță senzuală și o naturalețe nobilă.
Locația pentru prezentarea colecției, Couvent des Cordeliers, nu a fost aleasă întâmplător. Vechea mănăstire, aparținând ordinului franciscanilor, este unul din spațiile importante ale ultimelor sezoane.
Predilecția pentru fotomodelele românce a designerului este cunoscută. Astfel, și pentru prezentarea colecției primăvara-vară 2011 de la Paris, Ingrid Vlasov intenționează să readucă pe catwalk nume românești.
Fundalul sonor va fi asigurat de Michel Gaubert, DJ parizian, cunoscut pentru colaborările sale cu nume celebre din modă - Chanel, Karl Lagerfeld, Balenciaga, Dries Van Noten, Sonia Rykiel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 28 Septembrie 2010
Stire din Monden : Familia "Cuget Liber" are un nou membru
Pagina a fost generata in 1.9576 secunde