Interpretul de muzică grecească, Ionuț Galani, va avea un băiețel

1240
Interpretul de muzică grecească, Ionuț Galani, va avea un băiețel - e309673a0a15a0940ece125c234f5bfa.jpg
Dacă în urmă cu câteva săptămâni, cunoscutul interpret de muzică grecească, Ionuț Galani, stătea ca pe jar deoarece nu știa ce sex va avea primul său copil pe care urmează să-l nască soția sa, în momentul de față, el s-a liniștit. "Am fost cu Georgiana la medic și am aflat vestea cea mare. Va fi băiat. Sunt în culmea fericirii, este exact ce îmi doream", a spus Ionuț Galani.
Și cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, de bucurie că va fi tată de băiat, Ionuț a dat de băut la toți prietenii în cinstea marelui eveniment.
"Am făcut cinste după ce am aflat. Oricum, și dacă ar fi fost fetiță tot la fel aș fi procedat. Până la urmă nu conta ce sex avea, important este ca Georgiana și copilul să fie sănătoși", a mai spus Ionuț.
În ceea ce privește venirea pe lume a primului moștenitor al interpretului de muzică grecească, după calculele medicilor, acesta ar trebui să se nască în luna iunie.
Până atunci, părinții vor avea timp să se gândească la un nume potrivit pentru micuțul lor dar și să facă cumpărături pentru bebeluș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2657 secunde