Ioan Gyuri Pascu, invitat special al Harlem Gospel Choir

167
Ioan Gyuri Pascu, invitat special al Harlem Gospel Choir - abbdec943eb78cfd58f21c55dad9c363.jpg
Celebrul Harlem Gospel Choir continuă seria colaborărilor inedite cu un nou proiect, dedicat special publicului român - invitatul special al corului pentru concertul de la Sala Palatului din București, de pe 21 decembrie, fiind Ioan Gyuri Pascu, informează organizatorii evenimentului, Emagic.
Harlem Gospel Choir va concer-ta, pe 21 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, evenimentul fiind inclus în turneul mondial "Concert of Hope/ Remembering Michael Jackson".
Personalitate marcantă a divertismentului autohton, cu valențe artistice variate, carismatic și plin de umor, Ioan Gyuri Pascu este unul dintre cei mai apreciați artiști români la momentul actual.
Interpret, compozitor, producător, actor și umorist, Ioan Gyuri Pascu s-a remarcat în fața publicului român atât ca membru al grupului de comedie Divertis, cât și prin activitatea sa de actor, făcând parte din distribuția mai multor producții cinematografice autohtone, precum pelicula "Occident", a regizorului Cristian Mungiu, sau "O vară de neuitat", de Lucian Pintilie, unde i-a avut colegi de platou pe Marcel Iureș și Kristin Scott Thomas.
Pe lângă cariera în film și televiziune, Ioan Gyuri Pascu s-a concentrat intens și pe activitatea sa muzicală, încă din 1982 participând la diverse spectacole și concursuri de interpretare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 10 Decembrie 2009
Stire din Monden : Al Pacino revine pe scena de teatru
Marţi, 08 Decembrie 2009
Stire din Monden : România - în Top 30 modele ale lumii
Pagina a fost generata in 1.6757 secunde