Ioana Ginghină nu credea că soțul său are stofă de familist

144
Ioana Ginghină nu credea că soțul său are stofă de familist - ioanaghinghina-1382884723.jpg
Ioana Ginghină se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, un soț iubitor și o fetiță minunată.

Deși ea și Alexandru Papadol formează un cuplu de șase ani, actrița a recunoscut că nu a crezut că mariajul ei o să aibă prea mari șanse de reușită, fiind convinsă că soțul ei nu are stofă de familist.

"Alexandru este un om extraordinar de familist, adică eu, sincer, când m-am căsătorit cu el, nu credeam că o să fie așa. Noi ne-am căsătorit destul de rapid, ne-am cunoscut la filmări, eram numai într-o petrecere. N-am știut la ce ne legăm și uite că de data asta a fost un loz câștigător. S-a dovedit că Alexandru are stofă de familist", a declarat Ioana, conform Agenția de Presă Mondenă.

Însă cu trecerea timpului, relația lor a devenit tot mai solidă, iar acum Ioana spune că totul se bazează pe o prietenie profundă și o iubire adevărată.

"Odată cu timpul, dacă se duce și pasiunea aia de început și rămâne iubirea aia sinceră, se duc și certurile. Devine o rutină toată treaba, o priete-nie foarte apropiată, cu iubire care se bazează foarte mult pe respect. Adică trebuie să-i respecți programul și libertatea celui de lângă tine. Și să dea Dumnezeu să fie până la moarte", a completat vedeta, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 30 Iulie 2012
Stire din Monden : Obsesia  Ioanei Ginghină
Pagina a fost generata in 2.5629 secunde