Irina Columbeanu va trece în grija mamei sale, Monica

527
Irina Columbeanu va trece în grija mamei sale, Monica - 5a90c77209d2a5b5caebfbfc3774df2a.jpg
Fiica în vârstă de patru ani a soților Columbeanu, Irina, va trece în îngrijirea mamei sale, Monica, până la finalizarea divorțului. Decizia a fost luată de Tribunalul București, care a admis astfel recursul Monicăi Columbeanu față de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetița în grija tatălui. Decizia este definitivă și irevocabilă.
Irinel Columbeanu va plăti o pensie alimentară de 2.000 lei. Irinel Columbeanu a declarat, ieri, la Tribunalul București, că, dacă fetița sa, Irina, va fi încredințată Monicăi Columbeanu, este dispus să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei. În sala de judecată au fost prezenți atât Irinel, cât și Monica Columbeanu.
La ieșirea din sala de judecată, întrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel a arătat că probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Întrebat la ce se referă și dacă o acuză pe soția sa de imoralitate, el a refuzat să dea detalii.
Pe de altă parte, Monica a spus că instanța este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, care să ajungă la fetiță, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu.
Referitor la soțul său, fotomo-delul a susținut că acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA, și că, de fapt, ea a fost cea care a menținut relația tată-fiică, cerându-i lui Irinel să discute cu fetița pe internet.
Monica a mai spus că, după ce fetița a ajuns în țară și în perioada în care ea a mai rămas în SUA, a menținut legătura doar cu fetița, prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de amenințare primite de la soțul ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Aprilie 2011
Stire din Monden : Prezervativul, "moartea pasiunii"
Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Monden : Divorțul, doar o formalitate
Luni, 04 Aprilie 2011
Stire din Monden : Foto nud cu Liz Taylor
Pagina a fost generata in 2.9615 secunde