Irinel Columbeanu își somează fosta soție: "O rog să facă tot posibilul să aducă bijuteria..."

759
Irinel Columbeanu își somează fosta soție:
Opt luni au trecut de când Monica Columbeanu nu a mai venit în România, iar ultima oară nu a adus-o aici dorul de fetiță, ci tragedia care s-a întâmplat cu mama sa. Acum, Iri îi transmite un mesaj important prin intermediul Click!


"Nu știu dacă va veni acum, de Paște. Se poate întâmpla orice. Ea vorbește cu Irina pe Skype, dar nu am auzit-o să-i spună despre vreo vizită. Ultima dată s-au văzut în august, anul trecut", a spus, pentru Click!, omul de afaceri, care a somat-o însă, pe Moni să-i înapoieze cât mai repede Irinei diamantul personalizat primit la botez și care a fost furat, alături de alte bijuterii, din seiful Mădălinei Apostol, prietena Monicăi.


"O rog să facă tot posibilul să aducă bijuteria. Este un cadou de suflet pe care i l-am făcut Irinei, la botez", a mai declarat Columbeanu. Este vorba despre un medalion sub forma unui triunghi, personalizat cu numele copilului și cu data sa de naștere, vizibile doar la microscop. Bijuteria costă aproape 10.000 € iar afaceristul ține foarte mult la ea, fiind un dar de suflet. Chiar dacă au o comunicare defectuoasă, Columbeanu o ține la curent pe fosta soție cu situația școlară a fiicei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8663 secunde